OKUR - YAZAR BULUŞMASI ETKİNLİĞİ İCRA EDİLDİ

29.01.2024 73

Milli Eğitim Bakanlığımızın karne haftası olan 15-19 Ocak 2024 tarihlerini içeren haftayı etkinlik haftası ilan etmesi vesilesiyle kurumumuz da ilgili hafta etkinlikleri kapsamında Yazar - Okuyucu Buluşması etkinliği planlanarak icra edildi.

"Okuduğum Kitabın Yazarıyla Buluşuyorum " etkinliği kapsamında Habip TUYLİ'nin yazarı olduğu "Gelidonya -Pasinler 1048-Mavi Kuş Despina"adlı kitapların YAZAR -OKUYUCU buluşması ve İmzalanması etkinliği 17.01.2024 Çarşamba günü kurumumuz konferans salonunda saat 11:30 ile 12:30 arasında yapılan etkinlikle okur-yazar buluşması gerçekleştirildi.

Etkinlik ile Türk Milli Eğitimi'nin genel amaçları doğrultusunda; öğrencilerimize okuma alışkanlığı kazandırmak, aile ortamında okuma kültürü oluşturmak, okunan kitabı hayata geçirmek ve kitabın yazarıyla yüz yüze buluşarak söyleşi yapmak amaçlandı.

Etkinlik kapsamında öğrencilerimiz değerli yazarımız Sn. Habip TUYLİ ile daha önce okudukları "Mavikuş DESPİNA" kitabı ile "Gelidonya ve Pasinler 1048 kitapları üzerine söyleşi gerçekleştirdiler. Etkinliğe katılan öğrenci ve öğretmenlerimiz gerçekleştirilen yazar öğrenci buluşmalarının kendileri için son derece yararlı olduğunu ve kitap okuma motivasyonlarını arttırdığını ifade ettiler.

Etkinliğin yürütülmesinde ve Okur-Yazar buluşmasının organizasyonunda gönüllü olarak katkı sunan,etkinliği planlayarak icra edilmesine vesile olan kurumumuz Türkçe Öğretmenlerinden Ahmet BOZ ile Ahmet MEŞE Öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve değerli yazarımız Sn. Habip TUYLİ'ye kurum adına yürekten teşekkür ederiz.

29-01-202429-01-202429-01-202429-01-2024