Okul Gazetemiz NESL-İ ATİ 2.Sayısı ile Yayında

Okul gazetemiz Nesl-i Âti, 2.sayısı Türkçe öğretmenimiz Ahmet BOZ'un rehberliğinde başlayan çalışmaların neticesinde hazırlanarak yayınlandı.

Neden Nesl-i Âti

Okul gazetesi, canlı, cıvıl cıvıl bir okul için ders kitabı kadar gereklidir. Okul gazetesi, okul düşünce hayatının aynasıdır. Öğrenciler arasında tartışılan konulardan tutun yapılan tüm çalışmalar orada özetlenir. Okul gazetesi okulun nabzıdır. Okulun sorunları oradadır. Öğrencilerin istekleri, yetenekli öğrencilerin ürünleri talep etmeleri halinde orada sergilenir. Yarının başyazarları, fıkra yazarları, araştırıcıları, karikatüristler, öykücüler orada yetişir.Kurum kimliği okul gazetesi ile ifade edilmeye çalışılır.

20.03.2024 54

Okul gazetemiz Nesl-i Âti'nin 2.Sayısını e-gazete formatında okumak için tıklayınız...