Okul Gazetemiz NESL-İ ATİ 2.Sayı Hazırlıkları Başladı

23.10.2023 78

Okul gazetemiz Nesl-i Âti, 2.sayı hazırlıkları ile çalışmalara başlandı.Okul gazetemiz ile kurumdaki eğitim ve öğretim yılı çalışmaları ,düne, bugüne dair çalışmalara yer verilecek.Kurumumuz Türkçe öğretmenlerinden Ahmet BOZ'un rehberliğinde başlayan çalışmalar ilerleyen süreçte yapılacak çalışmalarla kendini gösterecektir.Şimdiden öğretmenimiz ve öğrencilerimize kolaylıklar diliyoruz.

Neden Nesl-i Âti

Okul gazetesi, canlı, cıvıl cıvıl bir okul için ders kitabı kadar gereklidir. Okul gazetesi, okul düşünce hayatının aynasıdır. Öğrenciler arasında tartışılan konulardan tutun yapılan tüm çalışmalar orada özetlenir. Okul gazetesi okulun nabzıdır. Okulun sorunları oradadır. Öğrencilerin istekleri, yetenekli öğrencilerin ürünleri talep etmeleri halinde orada sergilenir. Yarının başyazarları, fıkra yazarları, araştırıcıları, karikatüristler, öykücüler orada yetişir.Kurum kimliği okul gazetesi ile ifade edilmeye çalışılır.

23-10-2023