İstanbul Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesini Kazanan Öğrencimizi Çeyrek Altın ile Ödüllendirdik

İstanbul Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesini Kazanan Öğrencimizi Çeyrek Altın ile Ödüllendirdik

İstanbul Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesini Kazanan Öğrencimizi Çeyrek Altın ile Ödüllendirdik.  Öğrencimizi kurumumuz adına kutluyor başarılarının devamını diliyoruz.

12.10.2023 91

2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılında kurumumuz ile İlim Yayma Cemiyeti İznik Şubesi arasında yapılan işbirliği çerçevesinde 2023 LGS Sınavında %1 lik dilime girip başarılı olan öğrencilerimize verilen Çeyrek Altın sözü yerine getirildi. 2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılında kurumumuz 8.Sınıf öğrencilerimizden Ahmet PEHLİVAN'ın  2023 LGS Sınavında %1 lik dilime girip başarılı olmasından ötürü  söz verilen Çeyrek Altın öğrencimize teslim edildi. İlgili faaliyetin gerçekleşmesinde emek ve katkı sunan İlim Yayma Cemiyeti İznik Şubesi ile İznik İmam Hatip Mezunları ve Mensupları temsilcilerine kurum ve öğrencimiz adına  teşekkür ederiz.

İLİM YAYMA CEMİYETİ

Gönlü hizmet aşkıyla yanan 68 hayır ehlinin, vatanına ve milletine hizmet etmek amacıyla 11 Ekim 1951 yılında İstanbul'da bir araya gelerek kurdukları İlim Yayma Cemiyeti; kurulduğu günden günümüze kadar bir çok hizmetlere imza atmıştır. 150'yi aşkın İmam Hatip Lisesini ülkeye kazandıran Cemiyet, günümüzde 200'ü aşkın yurt ve sayıları 40.000'i aşan öğrencisi bulunmaktadır. Yapılan bütün bu çalışmalar ve verilen hizmetler Cumhurbaşkanlığı tarafından "Üstün Hizmet Plaketi" ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından "Şükran Plaketi" ile takdir görmüştür. İlim Yayma Cemiyeti ayrıca Bakanlar Kurulu Kararıyla "Kamu Yararına Faaliyet Gösteren Dernek" statüsüne sahiptir.