İLÇE MÜFTÜMÜZDEN KURUMUMUZA ZİYARET

03.01.2024 124

İznik İlçe Müftümüz Sayın Nurettin ÇELİK kurumumuza nezaket ziyaretinde bulundu.Kurumumuz ile Diyanet İşleri Başkanlığı İznik İlçe Müftülüğü işbirliğinde ve İznik Halk Eğitim Müdürlüğü Koordinesnde okulumuzda dini mûsikî eğitimi de başladı. İmam-Hatip Lisesi ve Ortaokulu olarak Ezanı Güzel Okuma ve Dini Musiki gibi eğitim programlarından öğrencilerimizin istifade etmeleri için etkinlik kursu planlanarak çalışmalara başlandı.Okul Müdürümüz Nurullah AZAK konu hakkında; " Öğrencilerimizin musiki yönü ile birlikte ilgili kursumuzdan dini musiki etkinliğin yanında müstakil farklı çalışmalar ile süreç ilerleyen haftalarda daha iyi bir nokyata gelecektir. İznik Yeşil Cami İmamı ve Musiki eğitmeni Muharrem KESKİN hocamızın rehberliğinde öğrencilerimiz doğrudan ses ve musiki çalışmalarından bizzat yararlanmakta. Başta Kur’an-ı Kerim olmak üzere bazı derslerde musiki etkinliği daha da önemli bir araç ve eğitim metodu olarak karşımıza çıkmakta ve kullanılmaktadır. Bu nedenle bu kurslarda görev yapan öğreticilerin de yeterli derecede iyi ses ve musiki ilmine vakıf olmaları gerekmektedir. İznik Yeşil Cami İmamı ve Musiki eğitmeni Muharrem KESKİN hocamız da çok şükür bu alanda işin ehli .Öğrencilerimiz umarım azami istifade etmek nasip olur.Kurum ve öğrencilerimiz adına bu imkanı sağlayan Diyanet İşleri Başkanlığı İznik İlçe Müftülüğü ve İznik Halk Eğitim Müdürlüğümüze teşekkür ederiz.

03-01-2024